Twój zakres obowiązków
- Na co dzień weryfikuj jakość produktów na obszarach produkcyjnych
- Wspieraj zespół Kontroli i Zapewniania Jakości w analizowaniu przyczyn problemów jakościowych
- Śledź produkty niezgodne, a także działania korygujące i korekcyjne
- Bezpieczeństwo żywności będzie w Twoich rękach
- Bądź odpowiedzialny/-a za reklamacje – będziesz śledzić i analizować wskaźniki reklamacyjne
- Sporządzaj odpowiednie instrukcje oraz standardy, stanowiące główny element kontroli produkowanych przez nas wyrobów
- Twórz ważne zestawienia, sprawozdania, analizy i raporty, których celem jest ocena, czy nasze procesy działają poprawnie
- Przeprowadzaj wewnętrzne audyty jakościowe
- Prowadź szkolenia dotyczące jakości dla pracowników
- Współpracuj z firmami świadczącymi usługi w zakresie tematyki jakościowej,
- Odbiór jakościowy wyprodukowanych wyrobów gotowych również będzie należał do Ciebie!
Nasze wymagania
- Gotowość do pracy w zakładzie zlokalizowanych w Sowach (pow. rawicki, gmina Pakosław)
- Wykształcenie wyższe lub ostatni semestr studiów (mile widziane kierunki związane z technologią żywności [technologia mięsa] lub zarządzaniem jakością)
- Znajomość norm ISO 9001, BRC, IFS systemu HACCP oraz polskiego i unijnego prawa żywnościowego
- Obsługa pakietu Office
- Umiejętność logicznego i analitycznego myślenie
To oferujemy
- Roczny płatny staż na umowę o pracę, z realną perspektywą awansu (i podwyżki) na stanowisko Młodszego Specjalisty/tki po ukończeniu stażu
- Wynagrodzenie w wysokości 5300 zł brutto na start dedykowany Mentor, który wraz z zespołem HR poprowadzi Cię przez cały staż
- Pokój w służbowym mieszkaniu lub dofinansowanie do wynajmu (jeśli jesteś zameldowany/a 70km od firmy)
- Bezpłatną stołówkę, dofinansowaną kartę Multisport oraz prywatną opiekę Luxmed
- Bony i bogate paczki świąteczne oraz bilety na mecze Śląska Wrocław, Panthers i piłkarską kadrę Polski
- Program poleceń (od 1500 do 2000 zł netto za polecenie pracownika)
- Certyfikowane szkolenie dla Ciebie